OVER IMPRESS PRODUCTIES

Aan de Nederlandse Fotovakschool in Amsterdam heb ik de basisopleiding Fotografie en Beeldbewerking gevolgd en ben ik geslaagd met de maximale score op alle onderdelen. Begin 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en heb ik Impress Producties | Fotografie & Styling opgericht. Ik ben een professioneel all-round fotograaf / beeldcreateur met de volgende specialisaties:

Portretfotografie

Ik heb een passie voor portretfotografie. Het is altijd mijn doel om de geportreteerde of het model zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Mijn perfectionistisme en creativiteit en komen daarbij goed van pas. De portretfotografieopdrachten die ik ontvang zijn meestal van commerciele aard en bedoeld voor imagebuilding op websites en social media zoals Facebook, Instagram en YouTube. Mijn stijl is te omschrijven als eigentijds en stoer. Maar ik luister vooal heel erg goed naar wat de klant wilt.

Bedrijfsfotografie

Ik ben ruim tien jaar werkzaam geweest in het bankwezen en ontvang vanuit mijn zakelijke netwerk veel opdrachten voor bedrijfsfotografie. Dit zijn vooral bedrijven die actief zijn in de financiele dienstverlening zoals intermediairs, assurantie- en hypotheekadvieskantoren. Ik maak commerciele bedrijfsreportages die de klant gebruikt voor de website, social media zoals LinkedIn, advertenties, brochures en andere reclame uitingen. Tevens werk ik samen met website design bureau A&A Capacity.

Woningfotografie

Ik heb interieur- en woningfotografie geleerd van Theo Koeten: freelance fotograaf voor Het Parool en het ANP met twee bekroningen in de Kodak Gold Award voor professionele fotografen. Theo geeft les aan de Fotoacademie in Amsterdam. Ik weet dus als geen ander met mijn eigen professionele camera interieurs en woonruimtes op de juiste manier te fotograferen. Hierdoor ben ik in staat direct na styling van de woning de perfecte fotoreportage te maken voor de makelaar en Funda. Ik werk onder andere voor Makelaarshuis Zaanstad - Amsterdam en The Rental Agency Amsterdam

Verkoopstyling

Ik ben een keurmerkstylist en opgeleid bij House of KIKI®: sinds 2007 marktleider op het gebied van vastgoedstyling en o.a. bekend van het RTL4-programma 'Uitstel van Executie' en 'TV Makelaar'. Het is een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum en tevens erkend door de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Ik werk onder andere voor Brantjes Makelaars Beverwijk en Heemskerk.Kerensa Sleven, Impress Producties | Fotografie & Styling