OVER

Creatief , professioneel, maar vooral ook lekker gewoon

OVER IMPRESS

Achter Impress Producties zit een een jonge ondernemer die van haar droom werkelijkheid heeft gemaakt. En die jonge ondernemer, dat ben ik, Kerensa Sleven. Mijn passie voor fotografie is met name ontstaan tijdens de vele reizen die ik gemaakt heb. Ik fotografeer uit pure interesse in de wereld om mij heen. Wat ik zie is een aaneenschakeling van beelden en mijn persoonlijke uitdaging is om die beelden op het juiste moment te vangen in de allermooiste foto's.

Opleidingen

Aan de Nederlandse Fotovakschool in Amsterdam heb ik de basisopleiding Fotografie en Beeldbewerking gevolgd en ben ik geslaagd met de maximale score op alle onderdelen.

Quote beoordeling fototgrafie:

"Prachtig nieuw portret portfolio met een mooie lijn! Goed georganiseerd!

Quote beoordeling beeldbewerking:

"Mooie & functionele toepassing van Photoshop. Mooi geheel."

Begin 2018 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en heb ik Impress Producties | Fotografie & Styling opgericht. Ik ben een professioneel all-round fotograaf / beeldcreateur met de volgende specialisaties:

Portretfotografie

Ik heb een passie voor portretfotografie. Het is altijd mijn doel om de geportreteerde of het model zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Mijn perfectionistisme en creativiteit en komen daarbij goed van pas. De portretfotografieopdrachten die ik ontvang zijn meestal van commerciele aard en bedoeld voor imagebuilding op websites en social media zoals Facebook, Instagram en YouTube. Mijn stijl is te omschrijven als eigentijds en stoer. Maar ik luister vooal heel erg goed naar wat de klant wilt.

Bedrijfsfotografie

Ik ben ruim tien jaar werkzaam geweest in het bankwezen en ontvang vanuit mijn zakelijke netwerk veel opdrachten voor bedrijfsfotografie. Dit zijn vooral bedrijven die actief zijn in de financiele dienstverlening zoals intermediairs, assurantie- en hypotheekadvieskantoren. Ik maak commerciele bedrijfsreportages die de klant gebruikt voor de website, social media zoals LinkedIn, advertenties, brochures en andere reclame uitingen. Tevens werk ik samen met website design bureau A&A Capacity.

Woningfotografie

Ik heb interieur- en woningfotografie geleerd van Theo Koeten: freelance fotograaf voor Het Parool en het ANP met twee bekroningen in de Kodak Gold Award voor professionele fotografen. Theo geeft les aan de Fotoacademie in Amsterdam. Ik weet dus als geen ander met mijn eigen professionele camera interieurs en woonruimtes op de juiste manier te fotograferen. Hierdoor ben ik in staat direct na styling van de woning de perfecte fotoreportage te maken voor de makelaar en Funda. Ik werk onder andere voor Makelaarshuis Zaanstad - Amsterdam en The Rental Agency Amsterdam