WERKWIJZE

U kunt ons bellen of mailen om een afspraak te maken voor een intake gesprek. Wij denken graag op een professionele manier met u mee. Vervolgens vindt de shoot op locatie plaats. Dit kan meestal snel en op korte termijn ingepland worden. Uiteraard kunt u aangeven hoe u het beeldmateriaal wilt ontvangen en al of niet digitaal bewerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij adviseren u graag.

Woningfotografie

Voorafgaand voorzien we u van een lijst met tips om de woning of het pand foto klaar te maken. Denk hierbij aan het opruimen en schoonmaken van de woning. Vervolgens maken we foto’s van de binnen- en buitenkant van de woning. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van daglicht om het authentieke karakter van het pand en de ruimtes zo realistisch mogelijk weer te geven. We gebruiken een professionele camera en lenzen die speciaal geschikt zijn voor interieurfotografie. Het is aan te bevelen om ook gebruik te maken van onze verkoopstyling. Een shoot duurt afhankelijk van de grootte van het pand ongeveer 1,5 tot 2 uur. Na de shoot selecteren we de beste foto’s en worden deze in Adobe Lightroom nabewerkt. Binnen 1 a 2 werkdagen zijn de volledig bewerkte foto’s beschikbaar voor Funda en andere doeleinden.

Bedrijfsfotografie

We fotograferen het personeel, de bedrijfscultuur en de diensten. We kijken samen wat voor beelden het beste aansluiten op de organisatie en hoe we de kernwaarden het mooist kunnen belichten. De cultuur brengen we in beeld door het kantoor, de werkbesprekingen, overlegmomenten en lunch- en koffiepauzes te fotograferen. Niet alleen de website, maar ook presentaties en LinkedIn profielen krijgen letterlijk en figuurlijk een gezicht met goede portretfoto’s van het personeel. Tijdens de fotografie sessie geven we professionele begeleiding en aanwijzingen wat betreft houding en uitstraling. Alle beelden worden na-bewerkt om de foto’s goed tot hun recht te laten komen.

Verkoopstyling

De ruimtes worden zo aantrekkelijk mogelijk gepresenteerd, zodat elke potentiële koper er zich thuis voelt. Wij geven geen advies maar werken hands-on en doen het werk voor u. Dit doen wij door de bestaande inrichting van de gehele woning te neutraliseren, waarbij verkoop belemmerende attributen worden verwijderd. We creëren zichtlijnen en focuspunten en voegen sfeer toe zodat de pluspunten van de woning worden benadrukt. Het is aan te bevelen om tevens gebruik te maken van ons accessoirepakket (verlichting, wanddecoraties, kussens, plaids en dergelijke) voor een optimale presentatie van het pand.

Geen voorrijkosten

U betaalt geen voorrijkosten voor de regio's Amsterdam, Haarlem, IJmond en de Zaanstreek. U huurt de fotograaf in op basis van uurloon.

Snelle oplevering

Na de fotosessie worden de foto's door de fotograaf geoptimaliseerd en via WeTransfer naar u toe verzonden.

Rechtenvrij

De profielfoto's zijn van u. U kunt deze rechtenvrij gebruiken.